Ha tiltják, megteszem, tanítják, nem hiszem, nem adják elveszem, mert csak így élvezem! ;)

2011. augusztus 14., vasárnap

A túl szép világban, nekem túl rossz a hírem... ;D

' Egyes lányok imádják, ha párjuk virággal és ajándékkal halmozza el őket, mások viszont az önimádó, érzéketlen, veszélyes férfiakat kedvelik. A rossz fiúk általában kiszámíthatatlanok, titokzatosak és ez vonz minket !!!!!
Lehetne nyugodt és kiegyensúlyozott életünk, már ami a párkapcsolati oldalát illeti, de nem, mint általában minden ember, a nők is vágynak kalandokra. A rossz fiúk mellett minden kalandvágyunkat kiélhetjük, hiszen velük nehéz hosszú távra tervezni, inkább a rövidebb kapcsolatok hívei. Ez érthető, hiszen lételemük a szabadság, a kockázatos dolgok kipróbálása.
Talán a jó fiúk túl unalmasak számunkra, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy bármiben kitartanak mellettünk és senki sem tudja elcsábítani őket. Talán éppen a kihívás a lényeg, amit a rossz fiúk mellett át kell élnünk, hogy küzdenünk kell azért, hogy a rossz fiú mellettünk maradjon. Csupán rövid ideig lehetünk boldogok mellettük, de sokak szerint még ez is megéri, mert ez alatt a rövid idő alatt olyan dolgokat élhetünk át, amit egy jó fiú nem adhat meg számunkra.... Ez az élet egyik legnagyobb igazsága...' ♥

Egy kapcsolatot akkor is meg kell próbálni ha nincs értelme, hisz abból születnek az igazi szerelmek...♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése